nevobologo.fw

klik op logo voor het programma.

 

Button Volontario website

Heel ADC Bakt

DWF

Binnenkort

Geen gebeurtenissen gevonden

Kalender

loader

Side-menu

C&E Zomeractie op schoenen

Van 14.7.2016 t/m 30.08.2016 krijgen leden van ADC een korting van 20% op de aankoopprijs van een paar volleybal schoenen. De eerste drie modellen zijn damesschoenen en de laatste drie zijn herenmodellen. Ook op alle andere niet afgebeelde modellen krijg je als ADC lid 20% korting. Een model door hun laten bestellen behoort ook tot de mogelijkheden!
Dus snel naar:
C & E Sportswear
Kruisstraat 28
6171 GG Stein

 

1 2 3
4 5 6

Resultaat Jumbo actie

Op 1 juni j.l. postten we dat er in de Jumbo in Urmond naast de emballage een box stond waar je de bonnetjes van de ingeleverde flessen kon in gooien. Dit heeft tot het leuke bedrag van €161 geleid. Iedere euro is er één zullen we maar zeggen, de club kan het goed gebruiken. In september mogen we weer..... dus wie weet evenaren we minimaal dit bedrag !!

Jumbo actie

Presentatie weekend nieuw seizoen!

Beste ADC'ers,

De laatste loodjes van het oude seizoen, nog een paar keer trainen en dan lekker vakantie. Maar wij zijn al weer volop bezig met de voorbereiding van het nieuwe seizoen. Traditiegetrouw start dit met het presentatieweekend, het weekend voorafgaand aan de start van de competitie.

Komende seizoen staat het presentatieweekend dan ook op 17-18 september 2016 op het programma. In de downloadsectie vinden jullie het wedstrijdschema voor dat weekend.

Veel succes met de afsluiting van dit seizoen, een mooie vakantie maar vooral ook veel succes en plezier in het nieuwe seizoen.

Bestuur ADC

WWYGezocht: we hebben nog 6 mensen nodig voor op Conincxpop op 2 juli aanstaande. Het is uitermate belangrijk dat we deze afspraak met onze nieuwe hooofdsponsor nakomen. Het gaat met name om de shift van 20:00 - 2:00. Wil je de club helpen, tegelijkertijd lekker onder de mensen zijn en genieten van waarschijnlijk mooie chansons op de achtergrond... ;-) meld je dan aan via:  of . Je kunt je ook opgeven bij Jacques van Kerkvoort of Johan Schoevers.

 

We rekenen op jullie support!!

STEM OP JOS LOTZ!

JL4Jos Lotz is een oud speler van ADC uit de periode 1971-1972. Hij kwam uit voor het kampioensteam Heren 1. Jos heeft de spierziekte PLS en is als vrijwilliger actief bij de Stichting PLS. Hij maakt kans op €10.000,- om te besteden bij het goede doel Stichting PLS. Hoe kunnen we Jos helpen?

Hij staat in de top 100 bij de actie 'Onbeperkt 100' van het DELA goededoelenfonds. Hij heeft jullie stem nodig. Vanaf nu kan er gestemd worden. Het bedrag komt geheel ten goede aan PLS patienten om de kwaliteit van leven te verbeteren.

Stem a.u.b. op Jos Lotz via: http://top100onbeperkt.nl

Bedankt voor het uitbrengen van uw stem!

Sportcafe Overmunthe

bours-kookstuduio zwartwit CE zwartwit ES-Timmermans zwartwit metis zwartwit.fw boetiek-caroline zwartwit
stork zwartwit moermans-zwartwit LSB groep rmt zwartwit bara zwartwit 
Slosser logo klein IMG 1985 klein