NieuwsBallen voor uitwedstrijden

10 september 20180

Graag hiervoor jullie aandacht. Verenigingen krijgen dit jaar de mogelijkheid geen inspeelballen beschikbaar te stellen voor de bezoekende verenigingen. De lijst van verenigingen die hiervoor gekozen hebben vinden jullie HIER. Mochten jullie dus bij die verenigingen een uitwedstrijd met jullie team spelen, dan moeten jullie uit Overmunthe zelf een tas met inspeelballen regelen. We zorgen dat er twee tassen klaar liggen (met per tas 5 ballen). Check dus zelf per uitwedstrijd of je voor je team de inspeelballen moet meenemen. Zorg er natuurlijk ook voor dat alle ballen weer mee terug komen (tassen dan graag netjes in ons hok). Mocht het aantal inspeeltassen te kort zijn, laat ons dat dan weten.

Bestuur ADC

Laat een bericht achter

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden worden gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2018 | Made by Torus & Web2B1 | All Rights Reserved