Wedstrijdverslag29-09-2018 ADC dames 6 – Jokers VC dames 3

7 oktober 20180

Zaterdag 29 september 2018

De eerste uit wedstrijd van het seizoen was tegen een op zich makkelijke tegenstander. Maar een makkelijke tegenstander betekent niet meteen een makkelijke wedstrijd, want nu lag het bij ons om geen fouten te maken en onze concentratie vast te houden. Concentratie houden is soms ook moeilijk omdat je denkt ‘oh dit winnen we toch makkelijk’ en daar zit het probleem, want als je dat denkt gaat het meestal fout. Alhoewel ik moet zeggen dat dat best goed ging, het probleem lag meer bij onze eigen fouten, maar we zijn nog jong dus dat is gewoon een punt waar we aan moeten werken.
De uitlagen waren in de eerste set 25 – 11 , de tweede 25 – 12 , de derde 25 – 10 en de vierde 25 – 14.
Dus gingen we deze wedstrijd ook naar huis met een 4 – 0 overwinning.

Laat een bericht achter

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden worden gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2018 | Made by Torus & Web2B1 | All Rights Reserved