NieuwsLuc – Update vanuit Aruba!

11 oktober 20180

Hallo ADC!
Vanuit mijn sauna die ook als mijn woonkamer fungeert schrijf ik jullie met het zweet op mijn voorhoofd. Deze keer niet van 5 sets achter elkaar voor elk punt knokken, maar door de ondragelijke hitte. Met een gemiddelde temperatuur van 30 graden is het plezier van het ‘tropische paradijs’ toch al lang verdwenen. Dit leek mij een mooi moment om jullie even een kleine update te geven van mijn leven 8000 km aan de andere kant van de Atlantische Oceaan. De jetlag is er gelukkig niet meer, maar het blijft vreemd om af en toe de appjes van ‘hoe laat bij Overmunthe verzamelen?’ midden in de nacht te krijgen. Omdat Aruba een stuk westelijker ligt dan Nederland, leef ik altijd 6 uur vroeger dan jullie. Als ik op zaterdag ochtend nog mijn eerste kop koffie drink, dan is de eerste bal al lang weer geserveerd in de zaal. En als ik dan eindelijk een kom soep in de middag naar binnen werk, staat bij Jenny de tap alweer vol open. Vreemd maar ook een fijn gevoel om af en toe aan de standaard zaterdagen terug te denken, want ik mis het toch wel een beetje. Binnenkort zal ik zelf ook weer eens wat gaan sporten, naast het wekelijkse snorkelen en peentjes zweten tijdens het tandenpoetsen. Ik verruil de houten planken van de zaal voor het zachte strandzand en de tijgerbalsem verwissel ik voor de zonnebrandcrème. Houd mij graag ook op de hoogte van alle feestjes die bij Jenny gaan plaatsvinden, want in december kom ik weer even twee weken genieten van de ijzige kou (waar ik toch stiekem wel een beetje naar verlang). Veel succes allemaal in de competitie en wie weet zien we ons nog eens bij Jenny aan de bar!

Luc

1
3
4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2018 | Made by Torus & Web2B1 | All Rights Reserved