Wedstrijdverslag03-10-2018 ADC Dames 6 – Vludoc Dames 3

18 oktober 20180

Onze tweede thuiswedstrijd tegen Vludoc DS 3 verliep gehele wedstrijd goed. We hadden ons best gedaan en lieten zien dat we het in ons hadden! We hadden ook onze mindere dingen gehad. Wat het voornaamst was, waren de services, de servicedruk moest beter en onder controle. De eerste set van 19-25 en tweede set van 20-25 ging best goed en maakten vooral onze tegenstanders veel fouten. De derde set van 24-26 maakten wij veel service en eigen fouten. De laatste set van 25-18 ging op het begin minder maar daarna kwamen langzamerhand de puntjes binnen. Langs de kant stonden de reserves aan te moedigen, zodat de spelers in het veld altijd alert bleven. Het was weer een spannende, leuke wedstrijd om mee te maken. Het belangrijkste was, we waren gedreven om te winnen !!
Groetjes,
Naomi

Laat een bericht achter

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden worden gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2018 | Made by Torus & Web2B1 | All Rights Reserved