Wedstrijdverslag13-10-2018 ADC Dames 6 – VC Mestreech Dames 2

18 oktober 20180

Vandaag moesten we tegen VC Mestreech DS 2 spelen. Aangezien het vakantie is, waren we niet compleet. Veiligheidshalve was Maxime van dames 7 gevraagd om mee te gaan. De eerste 2 sets gingen goed, daarna zakten we iets in waardoor de laatste 2 sets nog erg spannend werden. Dat was vooral omdat wij veel service fouten maakten. De aanmoedigingen van Maxime hielpen ons echter door de laatste 2 moeilijke sets heen. Hierdoor hebben we onze ongeslagen positite kunnen behouden, waardoor we samen met Heerlen nog bovenaan staan.
De uitslagen waren in de eerste set 25-14, de tweede 25-18, de derde 26-24 en de vierde 25-22.
Dus ook deze wedstrijd gingen we naar huis met een 4-0 overwinning.

Laat een bericht achter

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden worden gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2018 | Made by Torus & Web2B1 | All Rights Reserved