NieuwsUitslag Grote Club actie 2018

10 januari 20192

In december heeft de trekking plaatsgevonden en we hebben vernomen dat 2 prijzen zijn gevallen op loten die door onze leden zijn verkocht. Helaas mogen en kunnen wij, in verband met de AVG, niet laten weten wie deze prijswinnaars zijn. De winnende lotnummers vind je hier in PDF.
Voor ADC leverde de opbrengst van de verkochte loten ook dit jaar weer een respectabel bedrag op, namelijk € 1.225,50.

We zijn de lotenverkopers dankbaar voor hun getoonde inzet. In tegenstelling tot wat eerder is afgesproken heeft het bestuur, i.v.m. het jubileum en de grote inzet, besloten om alle personen, die meer dan 20 loten hebben verkocht, daarvoor te belonen met kortingvouchers en een VVV-bon. Want zij hebben met hun zessen voor vrijwel 1/3 deel van de opbrengst gezorgd.
Demi Sillen stak met de verkoop van 44 loten met kop en schouders boven iedereen uit. Op de 2e plaats eindigde met eenkleine voorsprong (26 loten) Tom Ghijsen. Op een gedeelde 3e plaats, met een verkoop van 23 loten, eindigden Evi van de Westelaken en Lars Bo de Raef. Met één lot minder verkocht eindigden de zusjes Rianne en Myrthe Janissen op een gedeelde 5e plaats.

2 reacties

  • Frans Porteners

    10 januari 2019 at 13:34

    Hoi Robin, ik heb ook een lot gekocht maar kan het nummer nergens vinden op het blaadje. Groet van Frans

    Reply

Laat een bericht achter

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden worden gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2018 | Made by Torus & Web2B1 | All Rights Reserved