NieuwsVerkiezing Sportclub van het Jaar 2019

27 april 20190

Beste ADC-ers, vrienden en sympathisanten,

 

Het is bijna weer zover. ADC is weer genomineerd in de Verkiezing “Sportclub van het Jaar”. Vanaf 6 mei kan iedereen weer stemmen op ADC via onze persoonlijke stempagina: www.clubvanhetjaar.nl/adc. Zorg dus dat vanaf 6 mei jullie, vrienden, ouders en sympathisanten, zoveel mogelijk gaan stemmen op ADC. Het zou super gaaf zijn als wij in ons jubileumjaar bij deze verkiezing in de prijzen zouden vallen. Deel dit bericht ook zoveel mogelijk met familie, vrienden en bekenden. Meer infomatie over deze verkiezing kunnen jullie vinden op www.clubvanhetjaar.nl/

 

Namens bestuur ADC

Laat een bericht achter

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden worden gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2018 | Made by Torus & Web2B1 | All Rights Reserved