HomeSponsors

Onze sponsors zijn onmisbaar voor onze club. Wij willen hen hartelijk danken voor hun inbreng. Denk ook aan hen bij uw volgende aankoop.

Achter een vereniging als ADC, met zo veel teams en een ambitieuze jeugdopleiding, dient een stabiele organisatie te staan. Gelukkig kan ADC rekenen op de steun van vele vrijwilligers bij alle voorkomende activiteiten.

Net zo onmisbaar als deze vrijwilligers zijn de sponsors. Zonder hun financiële steun zou ADC niet de kwaliteit kunnen leveren die ze zo promoot en nastreeft. Het opleiden van jeugd en de aanschaf van de daarvoor benodigde hulpmiddelen, zoals ballen en tenues, zijn investeringen die de begroting zwaar belasten. Vandaar dat nieuwe sponsors noodzakelijk zijn om de plannen tegen voor de leden aanvaardbare kosten te kunnen uitvoeren.

Een actieve groep leden vertegenwoordigd in de sponsorcommissie is verantwoordelijk voor de goede communicatie en contacten met bestaande en nieuwe sponsors. ADC biedt verschillende sponsormogelijkheden, die onder het kopje “sponsoring” uitgebreider aan de orde komen. Raadpleeg deze site voor meer informatie of neem gerust contact op met de sponsorcommissie van onze vereniging.

https://www.adc-stein.nl/wp-content/uploads/2018/08/pdfbutton.png

Meer info over sponsoring:

Stuur een e-mail naar Robin Janssen

©2018 | Made by Torus & Web2B1 | All Rights Reserved